lördag 29 juni 2013

tandställning och kalas

Wilma har nu äntligen fått sin efterlängtade tandställning:) hon har haft den hela natten och lite till och är verkligen jätteduktig!❤
Hon valde som ni ser ett fotbollsmärke på den...
Och på tal om fotboll så hade Mille sitt kalas idag! 10 stycken 7-åringar som vi underhöll i 2 timmar:)
Det regnade ganska mycket till en början och jag var lite rädd att vi skulle behöva ha dem inne i huset under hela kalaset ;) men vi åt lite tårta och Mille öppnade sina paket och plötsligt så sken solen!
Så den sista timmen tillbringade de ute på baksidan och spelade fotboll:)

I torsdags fyllde ju lilla meja 4 år och favoritpresenten var nog mikrofonen tror jag:) men hon har även tittat på Scooby doo filmen hon fick 4-5 gånger :)
På kvällen kom släkten hit och firade Mille och meja. Tyvärr kunde inte Birgitta och Anders vara med denna gången men vi hoppas att få träffa dom vid ett senare tillfälle! Barnen tackar iallafall för sina kort de fick ❤










torsdag 27 juni 2013

Grattis meja 4 år!!

Idag fyller min lilla tjej 4 år!! 
På morgonen kom hennes förskolegrupp och fröknar hit och firade henne. Och vi fikade på altanen:) vi gav fröknarna deras presenter. Hade sytt mössor med reflextryck på så de syns i höstmörkret:)
VIP= very important person eller kanske
Vi I Personalen :)
Nu väntar vi på att Jonas ska komma hem från jobbet så vi kan fira meja och ge henne paketen:) 
I kväll kommer släkten hit och ska fira henne också! Jag slängde snabbt ihop en kalasklänning som hon kan ha på sig:)
Ha en fin dag!!!<3

tisdag 25 juni 2013

Nytt nytt nytt:)

Tyvärr finns det inte så mycket på tygkontot just nu och jag behöver få in lite mer beställningar snart;)
Men dessa två fantastiska tyger kunde jag inte motstå!!!
Blir fina tröjor till lillfisan:)
Jobbar just nu och har lite rast.. Och då passar det ju väldans bra att blogga lite:)
I morgon (torsdag) fyller min "lilla" 4 år!! Vad hände? Tiden gick så fort!! Lilla stora Meja<3 vi har bjudit hem hennes avdelning på förskolan för lite avskedsfika på torsdag och vi ska baka lite chokladbollar och bjuda på. De kommer vid 10.00:)
Vad händer mer i veckan tro? Idag har Mille fotbollsträning iallafall och på fredag ska vi äntligen hämta Wilmas tandställning som hon väntat på. Hon beställde en glittrig lila med en fotboll på:)
Sen jobbar jag hela helgen fredag- söndag men är efter det ledig en vecka. Ska bli skönt! Funderar på att åka med barnen till husvagnen. Men först måste det sys lite beställningar så det kommer in lite pengar! Finns ju så mycket fina hösttyger nu som jag vill sy av;)
Får önska mig tygpengar i födelsedagspresent kanske:)
Titta på dessa fina tyger!!
Visst blir man lycklig❤




Grattis Mille 7 år!!

Idag för 7 år sen föddes min fina pojke<3



måndag 24 juni 2013

Obloggat

Har ju helt missat att visa linnet jag sydde till mig själv till studenten! Älskar detta tyget! 



Måndag

Nu är klockan 18.41 och jag väntar på att jag ska börja jobba. Idag har jag hunnit med att sy färdigt lite beställningar och börjat på dregglisarna. Tävlingen på Facebook är också avslutad och jag ska försöka få tid att sy vinstmössan i veckan.
Dregglisar
Nya tyger:




söndag 23 juni 2013

Ännu mer beställningar

I fantastiska bambi-tyget!:)
Mössan blev urgullig!:) kanske skulle vilja ha en till min lilla tjejja också :)

onsdag 19 juni 2013

Sytt lite till lilla Tyra

Klockan är nu 05.05 och jag slutar jobbet om ca två timmar. Ligger i soffan här på hemtjänstens kontor och har lite rast. Jag  passar väl på att blogga lite då och visar kläderna som jag sydde till lilla Tyra. Jonas föräldrar tog med dem upp till Uppsala när de åkte dit igår:) det blev en body med fiskar och matchande muddbyxor i storlek 56. Hoppas det passar!
Har gjort färdigt inbjudningskorten till Milles kalas den 29.e men har inte gett alla korten än vilket inte är så bra:/ får försöka posta dom i morgon!
Har en hel del beställningar att göra och tänkte se om jag kan få dom gjorda i helgen. Bland annat ännu en bambi-singoalla. De blev verkligen populära! Det är den tredje jag syr nu:) Roligt!!:)
Denna gång i storlek 86/92. Ska även sy en liten mössa i samma tyg till en liten tjejja på 1 månad som ska ha den i höst. Kommer bli supergullig:) ska försöka sy upp alla nya höstmössor också och lägga upp dem på www.3skatter.se
Tävlingen på Facebook avgörs i morgon också för då är det midsommarafton:) 

Nu börjar jag bli trött och snart ska vi till de sista kunderna innan jag får gå hem och lägga mig och försöka sova, har vart vaken i 21 timmar nu:D 

Nu är det återigen nya tyger på väg hem!:) var tvungen att göra denna beställning!! Det ska bli kläder även till mig denna gång!;)
Snövit - klänning till meja
Dessa två tyger ska bli toppar till mig själv:
Och en tröja till meja i dessa söta videkissar

Tanken var att även köpa till de andra två men jag har köpt vliseline så jag kan sy på applikationer på enfärgade tröjor till Mille istället och till Wilma har jag tänkt randigt och prickigt som jag har hemma:)

Nä nu är det dax att jobba lite till!
Och snart är det Sov Gott!!:)

lördag 15 juni 2013

Intensiv vecka är nu snart över

Hela veckan har det vart fullt upp! I måndags var jag på utbildning, medicindeligering mm sen hade wilma fotbollsträning på kvällen, på tisdag var Wilma och provade ut sin tandställning, och i onsdags spelade hon sin första match mot Mullsjö på kvällen. I torsdags var det skolavslutning på kvällen och sen åkte jag och jobbade natt. Kom hem 7.30 på morgonen., sov några timmar innan det var dax att hämta ungarna i skolan/ förskolan för att åka till bankeryd på Jonas kusins student.. Jag var helt slut igår och gick och la mig halv 11.
Idag har Wilma spelar poolspel i norrahammar och vi har handlat. MEN det största som hänt idag är att barnen har fått en liten kusin:) en liten flicka :)
Så jag håller på att planera lite välkommen till världen presenter :)
Det blir ett fint kort givetvis och så ska jag sy lite gulligt :)
 Håller även på att planera för Milles och mejas födelsedagar. Mille vill ha fotbollskalas och jag har börjat göra inbjudningskorten
I morgon ska Mille på kalas till kompisen Anton och Jonas ska på ledarutbildning med fotbollen.. Han tränar ju Milles lag:)
Men sen är nog denna veckan över!! Jag har köpt mig choklad och ska inta soffan efter barnen lagt sig!! Men först ska de duscha och det ska ätas korv med bröd!
Hoppas alla haft en fin vecka!
Kram




söndag 9 juni 2013

Sytt till studenten

Idag har jag vart på syträff och tjejerna har fått varsin klänning som se ska ha på studentbjudning på fredag:)
I morgon ska jag hitta på nåt till Mille också. Jag tänkte mig en t-shirt med tryck kanske till honom:)


lördag 8 juni 2013

Nya tyger!

Dessa tyger är påväg hem och ska bli kläder. Så välkomna med beställningar:)

Bambi- andra beställningen då första gick åt väldigt snabbt!:)
Singoallaklänning 


Tuff tuff tåget
Rymdblommor
Fantasiträdet
Alla bilder är hämtade från znok:)




fredag 7 juni 2013

Halmstad

Just nu pågår en tävling på Facebook där du kan vinna en mössa från nya höstkollektionen::http://www.facebook.com/pages/3Skatter/184359081616818

Är i husvagnen denna långhelg och vi har det varm och skönt:) barnen har doppat fötterna och benen idag men imorgon tar vi på oss badkläderna och badar på riktigt tror jag:)
Har nu beställt alla nya tyger till höstmössorna och har hunnit sy en av nyheterna: rosa stjärnor med vit och lime:) jättefint tyg som kommer lysa upp höstmörkret lite💜
Tyger höstsäsongen 2013

Har även hunnit sy lite förra veckan. Sydde ett nattlinne till meja i fint tyg mef tandtroll:) En bebisfilt till Johannas bebis som kommer närsomhelst och ett linne till mig själv:)
Nästa vecka ska jag försöka sy visningsmössor i de nya tygerna och några tröjor till barnen:)


Nya tyger som jag ska sy till barnen i: