måndag 2 maj 2011

valborg

Nu har valborgshelgen gått och det har varit en bra helg på Hanatorp :)
Har varit på tygskroten och hittat massor med fina tyger som jag lagt upp på hemsidan! Robban har också fotat barnen med mina kreationer på sig som vi ska lägga upp på sidan nästa helg! Roligt!! De blev jättebra! :)
Lägger upp bilderna här sen. Det har varit ganska kallt i helgen så fleecen, jackorna och mössorna har åkt på igen, men vi har ändå kunnat vara ute och njuta en hel del av solen. Barnen har planterat var sin kruka med buskkrasse och  morot. Ska bli kul och se om det växer något i dem nu efter denna frostnatten! Nästa vecka tar vi med färg och pensel så de kan skriva sina namn på krukorna! Jag satte själv lite morot på bar mark så det får vi verkligen hoppas att de har överlevt! Det låg IS på marken i dag på morgonen!! Lustigt väder!

Idag är Kärrs förskola stängt för planering så alla barnen är hemma och leker- ville inte skicka Wilma till skolan om vi ändå var hemma eftersom det där råder spysjuka där! :( Inte igen!! Familjen Jonsson fick sitt första fall i helgen och igår låg både Frida och Sofi däckade! Stackare.. det värsta är att det verkar gå runt hela tiden! MAn blir aldrig av med det!

Makrigialos
En nyhet som jag inte nämnt här tidigare är att vi nu beställt vår resa till Kreta! 29 septemer åker vi hela familjen till soliga Grekland! Jonas föräldrar och lillasyster med sambo är också med! Ska bli jättekul!
Länkar att kika på : http://www.ving.se/grekland/makrigialos/sunwing-resort-spa-makrigialos
Så nu måste vi fixa pass till hela familjen! Barnen är superförväntansfulla! Tänk att de ska få flyga för första gången!
Sunwing Resort & Spa Makrigialos
Bild lånad från VING

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar