lördag 19 november 2011

Hemmatorsdag

Har en hemstudiedag idag. wilma har friidrottsprovapå- dag på slätten med skolan och hade med sig sin rygga med träningskläder, frukt och dryck :) Hon vill gärna börja träna friidrott säger hon, och efter den här dagen så vet hon säkert om det är något för henne.

Mille och Meja är på förskolan. Ska snart hämta dem. Klockan är 13.05 och jag går ner dit till klockan 14. Har läst och gjort hemuppgift idag. skönt att slippa göra det i helgen.

Vad det har åskat och blixtrat inatt! Helt otroligt att wilma och Mille sov hela natten! Meja däremot har haft en till jobbig natt, det är den tredje. Hon har varit vaken i stort sett hela natten igen, precis när hon började slumra till lite så började det dåna ute och hon blev rädd. :( Hoppas denna natten blir lite bättre!

Har köpt in två nya tyger.
Det går från och med i dag att beställa mössor ,scarfs mm även i dessa tyger.

Har en ny idé för i höst. Funderar på att göra buffar. Till er som inte vet vad en "BUFF" är så kolla in denna informationsvideo :)
www.buffsverige.se/buffvideo.html

Kan användas av både tjejer och killar och isåfall ska jag göra dem i en storlek. Kanske två..
Nu ska jag återgå till mina läxor, och senare kommer barnens mormor och morfar på besök! Det var längesen så det blir kul!

Hoppas er dag blir bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar