tisdag 24 maj 2011

Åter igen en regnig dag

Har haft en väldigt blåsig helg i Hanatorp. Meja höll på att blåsa bort flera gånger :)

Idag har jag, tillsammans med de andra lärarstudenter, varit och undersökt djurlivet i Rocksjöns sumpmarker.. VERKLIGEN trevligt.. maskar, spindlar, och en massa insekter.. Mmmmm..
Vi har också förberett ett tema som vi ska ha på aktivitetsdagen den 7 juni på Kärrs förskola. Vi kommer att tillbringa tre timmar i skogen tillsammans med 5-åringarna och vårt tema blev Näringskedja.
Det känns som ett spännande ämne och vi har massor med idéer !

Meja är väldigt hostig i kväll. Hon har inte hostat på några dagar nu, men det verkar som om förkylningen är tillbaka igen..funderar på att gå upp med hostmedicin, men avvaktar lite och ser om det lugnar sig. Har inte hunnit läsa Skrattmaja för barnen ikväll, och jag har lovat att det blir två kapitel på torsdag istället.

I morgonkväll ska vi titta på Fredrik och Hanna, för det är bal! Slutar 16.30 i morgon och går direkt ner till stora hotellet. Spännande att se alla fina klänningar och kostymer.. :)

Nu har jag fått in alla molntygerna och det är fritt fram att beställa i alla fina färger!
Har även startat en tävling på Facebook. Om man går in och "Gillar" 3Skatter så är man med och tävlar om en mössa, som lottas ut under midsommarhelgen.
http://www.facebook.com/pages/3Skatter/184359081616818"

Nu har jag tänkt att lägga mig i soffan och vila, och i morgon väntar ännu en rolig dag i skolan med en utflykt till Bondberget för att studera lövskogen!

Bilden hämtad från Jönköpings kommuns hemsida..
Fakta om Bondberget
Storlek: 372 hektar
Naturtyp: Ädellövskog
Förvaltare och markägare: Jönköpings kommunlänk till annan webbplats
Ja, det ser väl trevligt ut..
GOD NATT :) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar