lördag 29 oktober 2011

Halloween


Ja nu är det då halloweenhelg! Vi har skurit pumpa, och bakat kakor.. :D skönt med lite ljus i mörkret. Fast Mille och wilma längtar tillbaka till Kreta fortfarande..men vi har en massa andra saker att se fram emot! Snart kommer deras lilla kusinbebis! Det är inte långt kvar nu! Spännande! Sen är det ju snart jul också! Ska inte handla så mycket julklappar iår men ska iallafall ha en ordentlig julkalender! Då känns julen lite längre!
På måndag ska vi spela upp vår sagopjäs för 1-3 åringarna från krokodilen, västraförskolan. DET är lite nervöst! Jag spelar Nasse och i vår saga hittar han en stol. Jag ska ha ett par stora röda shorts med kuddar som utfyllnad, en randig mössa och en brun nos..

Meja sover nu, vi fikade våra goda kakor för en stund sen och hon blev mätt och go.
wilma är med farmor och victoria i stan..de testar farmors nya bil..Mille är ute somvanligt och leker med alla sina kompisar och Jonas är och fiskar.. vi får väl äta någon spöklik mat....

Igår kväll började jag läsa "Rädda Sefira" för barnen..det är en spännade historia om Anton som flyttar med sin famij till ett stort träslott på landet..DÄR bor det en spökfamilj på vinden! :)
Rädda Sefira!Bilden hämtad från barnbokhandeln.com




Ha en härlig och spöklik Halloween och ta hand om varandra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar