lördag 9 april 2011

Mycket som händer!

Först till alla er som är intresserade av mössor och tyger.. gå in på min sida "barnkläder och tyger" och läs mer och titta på vilka olika tyger som finns att välja på!

Idag är det lördag och vi har precis kommit hem ifrån a6. Erik Saade har uppträtt utanför coffehouse. Wilma och kompisen Tilde var heeelt galna, och hojtade och skrek när han kom (precis som man ska göra när store idolen visar sig) :D Så gulliga de är! Vi hörde honom iallafall och såg faktiskt honom lite! Spännande!


Efter det var slut så gick vi in på a6 och Wilma tog äntligen hål i sina öron! Det gjorde lite ont och hon skrek till lite när hon tog det andra.. men hon var supermodig och det blev jättefint! Hon valde guldiga öronhängen med en vit diamant.


Meja har börjat gå!! Hon tog några steg den 5. e och nu går hon lite mer och mer för varje dag. Duktiga lilla tjejjan!! Vad lyckliga vi blev hela familjen!
På den här bilden har hon precis fått sin första gåbula, på dagis, och på sig har hon en ny tunika som jag har sytt! Ska sy en till i morgon i brunt tyg med vita hjärtan, och mörkbrun mudd! Blir nog fint..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar