lördag 2 april 2011

Hittat fler fina tyger!

Ja som det redan framkommit, så älskar jag färg och form. Har hittat två nya fina tyger som jag bara måste beställa! Visst är aporna helt underbara! Tygerna kommer ifrån kameleontdesign
 










I morgon ska jag göra en ny beställning på tyger och jag funderar faktiskt på att beställa hem lite av dessa tyger också. Har kollat lite på tradera efter sy och mönsterböcker och har lagt ett bud på en bok som jag har hört är bra!
Har sytt en mössa som Johanna ska ha med sig till Stockholm. Hennes väninna har en flicka som är 5 månader, och ville ge henne något annorlunda. Det blev en röd med vita moln :)

Idag har vi vart på fiskemässan i jönköping.. det fanns inte en enda rolig rosa snygg tjejpryl!! Jo, en stor rosa kajak! Hm 70 kr för tjejer, för att locka dit dem, och så fanns det absolut ingenting av intresse. Barnen tjatade bara om fika och godis, mille vann ett metspö, wilma vann en jojo och meja var hemma i Habo hos faster Victoria som passade henne. Efterråt blev det Max och när vi kom hem var alla heeeelt slut! Ja, vilken dag! Men vi fick ju träffa familjen Partille iallafall, och det är alltid kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar